Help mee


Chiro Hoegaarden bouwt / verbouwt ?!? Hoe zit het met de chirolokalen? Komen er nieuwe lokalen, wordt er verbouwd of verhuisd? Een vraag die op velen hun lippen rust. Wij hebben ondertussen een antwoord! Het parochiecentrum en de vzw Chiro Hoegaarden hebben de knoop doorgehakt! Samen steken ze de handen uit de mouwen en gaan verbouwen!

Help, wij gaan verbouwen!?

Tijdens het bouwproces zullen we heel wat hulp kunnen gebruiken! Zowel in de bouwwerken als achter de schermen kunnen we gebruik maken van de kennis en handigheid van ervaringsdeskundigen. Zelfs wanneer u niet bepaald een specialiteit in de bouw bezit, maar gewoon uw handen uit de mouwen wil steken, is dat meer dan welkom!

Denkt u dat u iets voor ons kan betekenen tijdens de verbouwingen van het parochiecentrum?

Duid aan op welke manier(en) u ons hulp kan bieden. In de eerste kolom zet u een kruisje indien u ons daarmee kan helpen. In de tweede kolom kan u een toelichting geven. Wij hebben zeker niet aan alles gedacht en u kan ons waarschijnlijk op nog andere manieren bijstaan. Daarom kan u telkens bij de rubriek “andere suggesties” uw eigen ideeën noteren.

 


Financieel aspect


Verbouwing


Afwerking


Andere suggesties