Financieel steunen


Het parochiecentrum en de vzw Chiro Hoegaarden hebben de knoop doorgehakt! Samen steken ze de handen uit de mouwen en gaan het parochiecentrum grondig renoveren en verbouwen!

In een eerste fase werd het dak van het huidige parochiecentrum aangepakt. Na deze investering zijn we klaar om de rest van het gebouw te verbouwen. Als jeugdvereniging kunnen we alle financiële steun zeker en vast gebruiken! Ook jij kan hier je steentje in bijdragen. Wilt u ons financieel steunen zodat we nieuwe chirolokalen kunnen bouwen? Bouw jij mee? Dit kan op verschillende manieren!

 

 U doet een vrije gift van minder dan €40

Deze gift stort je op onze bouwrekening: BE66 0689 0350 8143, Chiro Hoegaarden bouwt, Tiensestraat 54, 3320 Hoegaarden, met vermelding “gift”. !

 U doet een vrije gift van meer dan €40

BIJDRAGEN VANAF € 40 ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR ! OPGELET: Indien u een fiscaal attest wenst, dient u uw bijdrage te storten aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw. (!) – Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, op het rekeningnummer: BE67 0000 1507 2887, met vermelding “gift LEM/0310”.

Chiro Nationaal zal u tijdig een fiscaal attest toesturen, dat u vervolgens bij uw belastingaangifte kan voegen. De belastingvermindering bedraagt 45% van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag! U hoeft uw bijdrage niet in 1 keer te storten, dit kan gespreid over het ganse jaar, MAAR dient wel minstens €40/kalenderjaar te zijn om fiscaal aftrekbaar te zijn.

 U doet een ‘engagementsgift” en stort maandelijks een zelfgekozen bedrag op de rekening van Chiro Nationaal (voor het totale jaarlijkse bedrag boven 40 euro krijg je een fiscaal attest opgestuurd).

Alvast bedankt voor jullie steun! Chiro Hoegaarden is jullie zéér dankbaar. We houden je in de toekomst op de hoogte van het verloop van het bouwproces.

Heb je nog vragen? Mail naar chirohoegaardenbouwt@gmail.com.